Fotograaf Huib Nederhof

Bedrijfsfotografie Rotterdam

Bedrijfsfotografie Rotterdam

EYE-FOCUS met oog voor bedrijfsfotografie in Rotterdam!

Is uw bedrijf toe aan nieuwe portretfoto’s of een teamfoto? Bel mij, Huib Nederhof, ik doe uitsluitend bedrijfsfotografie in Rotterdam en omgeving. Ik ben werkzaam onder mijn bedrijfsnaam EYE-FOCUS Fotografie. Met mijn ervaring, kennis en vaardigheden bereikt u het eindresultaat dat u zoekt voor uw bedrijf.

Dé fotograaf die u zoekt

In 2004 ben ik mijn bedrijf EYE-FOCUS Fotografie gestart in Rotterdam. Daarvoor was ik al verliefd op de camera en actief als hobbyfotograaf. Mijn doel is om foto’s te leveren die mensen zoeken voor hun onderneming. Hoe ik dat doe? Ik luister altijd aandachtig naar de wensen die u hebt. Mocht de fotoshoot uit meerdere aspecten bestaan, dan maak ik altijd een draaiboek. Zo weten, bijvoorbeeld alle mensen die op de foto moeten wat voor kleding etc. ze aan moeten hebben. Alle soorten foto’s en locaties schiet ik het liefst allemaal op één dag. Dat is voor iedereen het makkelijkste en meest efficiënt. Denk hierbij aan het maken van portretfoto’s en foto’s van het pand of de werkvloer.

Technische vaardigheden

Het inzetten van mijn technische kennis bij bedrijfsfotografie resulteert in beelden welke helemaal bij uw wens aansluit. Ook panorama’s, industriële en architectuurfoto’s horen binnen mijn vaardigheden en beheers ik uitstekend. Bovendien speel ik graag met licht. Hierdoor kan ik heel goed het eindresultaat beïnvloeden. Dit is afhankelijk van het onderwerp en waar de foto’s voor gebruikt gaan worden. De ene keer is het van belang dat de foto’s fris zijn en de andere keer is speelt de timing een belangrijke rol. Al deze mogelijkheden passen binnen mijn aanbod in bedrijfsfotografie te Rotterdam.

Snelle levertijd

Na de fotoshoot ga ik direct aan de slag en lever ik de foto’s binnen enkele dagen. Waarom? In het begin weet ik exact de sfeer in te schatten. Alles is nog vers. Zo kan ik de foto’s leveren in het resultaat dat past bij die dag. Ook zorg ik ervoor dat de impact en emotie die de foto’s uit moeten stralen, dat ook daadwerkelijk doen. Waardoor uw wensen in een mooi eindresultaat worden omgezet. 

Neem gerust contact op wanneer graag een afspraak maakt voor bedrijfsfotografie in Rotterdam. Ook voor meer informatie, vragen en het laten opstellen van een offerte sta ik u graag te woord. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 10701837 of stuur mij gerust een e-mail naar info@huibnederhof.nl onder vermelding van ‘bedrijfsfotografie Rotterdam’. Ik zie uw aanvraag graag verschijnen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.