Fotograaf Huib Nederhof

Fotografie Rotterdam

Fotografie Rotterdam

EYE-FOCUS met oog voor fotografie in Rotterdam!

Bent u op zoek naar iemand die voor u de fotografie uit handen neemt? Heeft uw bedrijf professionele foto’s nodig? Bel mij, Huib Nederhof, eigenaar van EYE-FOCUS Fotografie. Voor fotografie in Rotterdam ben ik dé allround fotograaf die u voor uw bedrijf wilt hebben. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent met het werk dat ik lever.

Van amateur naar professional

Sinds 2004 ben ik gestart met mijn bedrijf EYE-FOCUS Fotografie. Waar ik eerst ben begonnen als hobby fotograaf, is mijn hobby doorgegroeid naar mijn eigen bedrijf. Mijn passie voor fotografie voer ik elke dag uit in Rotterdam. Ik vind het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren Dat is wat u en mijn klanten van mij mogen verwachten. Ik ga graag met u in gesprek om u meer informatie te geven en te horen wat uw wensen zijn. Daarna ontvangt u van mij een offerte en op welke wijze we de foto’s gaan maken. Mijn technische kennis is zeer goed. Eén van mijn specialiteiten is het werken met licht. Zo kan ik de emotie uiten welke past bij de opzet. Ik ben een allround fotograaf, met een passie voor industrieel, landschappen en panorama fotografie. Veel van mijn vrij werk is verkocht in galeries.

Fotografie specialist in Rotterdam

Binnen de fotografie heb ik mij gespecialiseerd in het maken van foto’s voor de zakelijke markt. Alle verschillende vormen van fotografie kunnen plaats vinden op één dag. Zoals, portretfoto’s en foto’s op de werkvloer. Wat maakt mij sterk als fotograaf? Ik zorg er altijd voor dat mensen zich op hun gemak voelen. De meeste mensen worden namelijk niet elke dag op de foto gezet. Fotografie opdrachten in Rotterdam betekenen allerlei verschillende projecten, bedrijven en branches waar ik mee aan de slag mag. Bijvoorbeeld door het maken van impressiefoto’s en zakelijke profielfoto’s voor op de website van een advocatenkantoor. Het is prettig om samen te werken met een fotograaf die kwaliteit levert. Waarom? Dit betekent dat de foto’s niet saai worden Het is mijn doel om creatief werk af te leveren. Daardoor heeft u altijd unieke foto’s.

Uw wensen

Ik ga graag met u in gesprek om uw wensen te horen. Daarna geef ik een prijsindicatie. Bent u akkoord met de gemaakte prijsopgave? Dan ga ik een plan maken voor het maken van de foto’s. Dit vind ik zelf heel erg prettig. Iedereen weet wat er van hen wordt verwacht en welke kleding men dient te dragen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of voor het maken van een fotografie afspraak in Rotterdam. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 10701837. Ook mag u mij altijd een e-mail sturen naar info@huibnederhof.nl onder vermelding van ‘fotografie Rotterdam’.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.