Fotograaf Huib Nederhof

Bedrijfsfotografie Rotterdam

Zoekt u voor uw bedrijfsfotografie in Rotterdam een professionele fotograaf? Of het nu gaat om zakelijke portretten of bedrijfsreportages, ik verzorg deze graag voor u. Ik ben een Rotterdamse professional in hart en nieren die zijn sporen als bedrijfsfotograaf in Rotterdam inmiddels ruimschoots verdiend heeft.
Benieuwd naar mijn fotografiestijl of de mogelijkheden? Bekijk mijn online portfolio of neem gerust contact met mij op om uw eigen idee voor te leggen. Ik denk graag met u mee om tot het perfecte resultaat voor uw bedrijf te komen.

Uw visie, mijn missie met bedrijfsfotografie

Ik neem de tijd om mij in uw bedrijf, uw mensen, uw producten en uw visie te verdiepen.

Om vervolgens uw onderneming op een creatieve en verrassende wijze in beeld te brengen. Voor bedrijfsfotografie Rotterdam en omstreken bent u bij mij aan het juiste adres, want:

  • Ik heb ruim 15 jaar ervaring
  • Ik denk met de klant mee
  • Ik weet wat de klant wil
  • Ik lever snel kwalitatief resultaat
  • Ik ben flexibel inzetbaar
  • Creativiteit staat voorop in mijn werk

Wilt u snel een afspraak maken voor bedrijfsfotografie in Rotterdam? Neem dan contact met mij op door te bellen naar +316 10701837 of mail naar info@huibnederhof.nl.

bedrijfsfotografie Rotterdambedrijfsfotografie Rotterdam

Uw bedrijf in de regio Rotterdam goed in beeld

Met mijn bedrijfsfotografie in Rotterdam kan ik uw bedrijf precies zo vastleggen zoals u wenst. Wilt u bijvoorbeeld de werkvloer goed op de foto zetten en de sfeer, mensen en dynamiek goed in beeld brengen? Ik zorg dat dit volgens wens goed in diverse beelden gevangen wordt.

Wilt u (daarnaast) het productieproces goed vastleggen, bijvoorbeeld voor op uw nieuwe website of voor in brochures? Ook daarvoor bent u hier bij de juiste fotograaf in Rotterdam. Van portretten tot panorama’s van steden, landschappen, havens en bedrijfsterreinen; ik leg het graag voor u vast.

Noordereiland panorama

Aan de slag

Op één dag kan er portretfotografie plaatsvinden gecombineerd met interieurfotografie en architectuurfotografie van het bedrijfspand. Zo bent u gelijk van alles qua zakelijke fotografie voorzien.

De portretfotografie kan op de werkplek voor spontane foto’s. Maar het is een kleine moeite om ter plekke een professionele studio op te bouwen. Alle werknemers kunnen dan in een hoog tempo met dezelfde achtergrond en licht gefotografeerd kan worden. Ideaal voor op de website, op visitekaartjes en voor in de e-mailhandtekening.

De bedrijfsfotograaf van Rotterdam

Veel mensen worden niet vaak geportretteerd. Een groot deel is onzeker over hun uiterlijk, of vinden dat ze nooit goed op een foto staan. Ik stel iedereen voor mijn lens op zijn of haar gemak en verzin creatieve dingen om iets moois neer te zetten. Ik ben de bedrijfsfotograaf die met communicatie en tips iedere medewerker goed op de foto krijgt.

Wilt u meer over mij en mijn werkwijzen weten? Op mijn blog deel ik verhalen over eerdere werken en mijn kijk hierop.

Laten we kennismaken

Wilt u mij graag inzetten voor uw bedrijfsfotografie in Rotterdam? Bel of mail mij dan gerust voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt contact met mij opnemen en uw wensen aan mij voorleggen. Heeft u liever dat ik als professioneel fotograaf mijn ideeën loslaat op uw fotografieverzoek? Dan kom ik graag met een idee voor het portret of andere bedrijfsfotografie dat volledig aansluit bij uw bedrijfscultuur en gewenste uitstraling.

Laten we kennismaken en een zakelijk portret creëren waar u trots op kunt zijn.

EYE-FOCUS met oog voor bedrijfsfotografie in Rotterdam!

Is uw bedrijf toe aan nieuwe portretfoto’s of een teamfoto? Bel mij, Huib Nederhof, ik doe uitsluitend bedrijfsfotografie in Rotterdam en omgeving. Ik ben werkzaam onder mijn bedrijfsnaam EYE-FOCUS Fotografie. Met mijn ervaring, kennis en vaardigheden bereikt u het eindresultaat dat u zoekt voor uw bedrijf.

Als u bedrijfsfotografie in Rotterdam zoekt

In 2004 ben ik mijn bedrijf EYE-FOCUS Fotografie gestart in Rotterdam. Daarvoor was ik al verliefd op de camera en actief als hobbyfotograaf. Mijn doel is om foto’s te leveren die mensen zoeken voor hun onderneming. Hoe ik dat doe? Ik luister altijd aandachtig naar de wensen die u hebt. Mocht de fotoshoot uit meerdere aspecten bestaan, dan maak ik altijd een draaiboek. Zo weten, bijvoorbeeld alle mensen die op de foto moeten wat voor kleding etc. ze aan moeten hebben. Alle soorten foto’s en locaties schiet ik het liefst allemaal op één dag. Dat is voor iedereen het makkelijkste en meest efficiënt. Denk hierbij aan het maken van portretfoto’s en foto’s van het pand of de werkvloer.

Technische vaardigheden

Het inzetten van mijn technische kennis bij bedrijfsfotografie resulteert in beelden welke helemaal bij uw wens aansluit. Ook panorama’s, industriële en architectuurfoto’s horen binnen mijn vaardigheden en beheers ik uitstekend. Bovendien speel ik graag met licht. Hierdoor kan ik heel goed het eindresultaat beïnvloeden. Dit is afhankelijk van het onderwerp en waar de foto’s voor gebruikt gaan worden. De ene keer is het van belang dat de foto’s fris zijn en de andere keer is speelt de timing een belangrijke rol. Al deze mogelijkheden passen binnen mijn aanbod in bedrijfsfotografie te Rotterdam.

Snelle levertijd

Na de fotoshoot ga ik direct aan de slag en lever ik de foto’s binnen enkele dagen. Waarom? In het begin weet ik exact de sfeer in te schatten. Alles is nog vers. Zo kan ik de foto’s leveren in het resultaat dat past bij die dag. Ook zorg ik ervoor dat de impact en emotie die de foto’s uit moeten stralen, dat ook daadwerkelijk doen. Waardoor uw wensen in een mooi eindresultaat worden omgezet. 

Neem gerust contact op wanneer graag een afspraak maakt voor bedrijfsfotografie in Rotterdam. Ook voor meer informatie, vragen en het laten opstellen van een offerte sta ik u graag te woord. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 10701837 of stuur mij gerust een e-mail naar info@huibnederhof.nl onder vermelding van ‘bedrijfsfotografie Rotterdam’. Ik zie uw aanvraag graag verschijnen.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.