Fotograaf Huib Nederhof

Zakelijke Fotograaf Rotterdam

Als fotograaf moet je in Rotterdam stevig in je schoenen staan als het gaat om zakelijke portretfotografie voor bedrijven.

De directie in het bedrijfsleven heeft meestal een erg krappe agenda, waardoor de gedachten op hele andere dingen gericht zijn. Onder het mom van transparantie wordt er echter steeds vaker gekozen voor kwalitatieve zakelijke fotografie.
Dit om zodoende (potentiële) klanten een kijkje in de keuken van het bedrijf te kunnen geven.
Een portret van de Raad van Bestuur is de ultieme uitdaging. Zo’n Raad van Bestuur heeft soms ook uitgesproken ideeën over hoe en waar ze het beste geportretteerd kunnen worden.
Als ik als een zakelijke fotograaf daar een andere kijk op heb, is het mijn taak als zakelijke fotograaf Rotterdam om ze dan met onderbouwde argumenten te overtuigen dat de andere locatie of pose het verhaal of de boodschap beter zal overbrengen.
Ik probeer steeds om de juiste balans te vinden tussen persoonlijkheid en zakelijke uitstraling.”

zakelijke fotograaf Rotterdam

Zakelijke fotograaf Rotterdam

Zakelijke Portretfotograaf


Als zakelijke portretfotograaf heb ik talloze prominente Nederlanders vereeuwigd, variërend van hoge politici tot directeuren van grote bedrijven, CEO’s van multinationals en vele topsporters.

Mijn foto’s worden gepubliceerd in oa. bedrijfsbladen, vakbladen, personeelsmagazines, klantenmagazines, (bedrijfs)brochures en jaarverslagen.

Professioneel fotograaf

Een groepsfoto van uw team

Groepsfotografie is onmisbaar binnen uw bedrijf of organisatie. U wilt toch graag uw klanten informeren over het team dat zich inzet om uw bedrijf tot een succes te maken? Laat frisse en verrassende groepsfoto’s maken van de mensen die het doen! Op uw website en sociale media zullen groepsportretten het surfgedrag van (potentiële) klanten positief beïnvloeden. Ik laat met een zakelijke groepsfotografie het team achter uw bedrijf of organisatie zien. Hoe leuk en belangrijk voor uw eigen personeel en klanten is dat?

Als professionele fotograaf zorg ik voor een heldere en krachtige groepsfoto. Belangrijk bij groepsfotografie is dat iedereen evenredig, evenwichtig en mooi uitgelicht op de foto komt.

bedrijfsfotograaf in Rotterdam

Groepsfoto

Bij groepsfotografie overleggen we voor de ´shoot´ waarvoor de foto precies voor bedoeld is. Soms maak ik een algehele groepsfoto en vervolgens van de teams. Er voor of erna kan van iedere werknemer nog afzonderlijk een portretfoto gemaakt worden.
Tevens wordt bij groepsfotografie in het vooroverleg besproken wie bij wie op de foto gaat en of er bepaalde mensen op de voorgrond moeten staan. Dan kost het nemen van de foto’s zelf veel minder tijd.
Ik hou rekening met de (huis)stijl of achtergronden die het portret versterken. Eventueel geef ik ook kledingadvies. Bij groepsfotografie wordt tijdens de fotoshoot veel aandacht besteed aan uitstraling.
Dan gaat het niet alleen om ‘de blik’ in de ogen maar ook om de houding. Als ervaren fotograaf zorgt ik ervoor dat uw team positiviteit, energie en trots uitstraalt. Voor fotografie Rotterdam bent u bij Huib Nederhof aan het juiste adres.

Het allerbelangrijkste bij groepsfotografie is de (soort) belichting en eventuele scherpte-diepte werking. Dit zodat geportretteerden allemaal even scherp op de foto komen. Met krachtige mobiele studiolampen kan indien nodig, de hele groep optimaal worden uitgelicht.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.