Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fotoreportage Rotterdam

Home » Fotoreportage Rotterdam

Een fotoreportage Rotterdam van uw bedrijf?

Fotograaf Huib Nederhof uit Rotterdam maakt een complete fotoreportage Rotterdam van uw bedrijf. U wilt foto’s van uw producten, bedrijf of medewerkers laten zien op uw website?
Of u wilt of deze foto’s gebruiken voor de opmaak van uw jaarverslag of brochures? Dan is het laten maken van een professionele fotoreportage iets voor u!

fotoreportage Rotterdam

Fotoreportage Rotterdam

Aansprekende beelden zeggen vaak meer dan woorden en bepalen vaak of een potentiële klant verder geïnteresseerd raakt .
Een goede foto laat een perfecte weerspiegeling zien van datgene wat belangrijk is. Bijvoorbeeld de complexiteit en zorgvuldigheid van een design.
Tekst wordt meestal snel en slecht gelezen. Een goede foto pakt en houdt de aandacht. Een fotoreportage en/of bedrijfsfotografie gebruiken op de juiste manier maakt communicatie dus ook efficiënter.

Fotoreportage

Het overtuigt uw (potentiële) klanten van uw professionaliteit, de kwaliteit van uw producten of de deskundigheid van uw personeel!
Vaak is een foto ook een weerspiegeling van de cultuur van uw bedrijf! Een fotoreportage laat immers ook een stukje van uw identiteit zien.
Wilt u sympathieke foto’s van u en uw werknemers / collega’s zodat uw klanten kunnen zien met wie zij telefonisch te maken hebben? Of portretfoto’s voor een ‘Smoelenboek’?
Of krachtige foto’s van uw CEO?

fotoreportage

Fotoreportage Amsterdam

Of dat uw bedrijfspand en een aantal ruimten dat gefotografeerd dient te worden?
Of een fotoreportage van het totale bedrijfsproces?
Spreekt dit uw doelgroep aan? Dan is het gevoel al vaak goed! Een goede basis om verder te komen in uw zakelijke relaties!

De gehele fotoreportage maak ik in overleg met u. U geeft aan welke elementen voor u belangrijk zijn.
Mijn creativiteit is een waardevolle aanvulling. Deze manier van werken levert vaak de mooiste foto’s op. Indien nodig hebben we een voorbespreking.
Een goede voorbereiding is van groot belang. De juiste foto’s kunnen dan in zo’n kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk overlast gemaakt kunnen worden.

De gemaakte beelden van de fotoreportage zijn voor u als opdrachtgever geheel rechtenvrij.