Fotograaf Huib Nederhof

Fotoreportage Rotterdam

In het kort is een fotoreportage een reeks foto’s die een verhaal uitbeelden waar geen woord over gezegd hoeft te worden. De foto’s spreken voor zich en het verhaal is snel helder en duidelijk voor degene die de reeks foto’s bekijkt.
Fotograaf Huib Nederhof uit Rotterdam maakt een complete fotoreportage Rotterdam van uw bedrijf. U wilt foto’s van uw producten, bedrijf of medewerkers laten zien op uw website?
Of u wilt of deze foto’s gebruiken voor de opmaak van uw jaarverslag of brochures? Dan is het laten maken van een fotoreportage door een ervaren professionele fotograaf iets voor u!

Fotoreportage Rotterdam

Fotoreportage Rotterdam

Aansprekende beelden zeggen vaak meer dan woorden en bepalen vaak of een potentiële klant verder geïnteresseerd raakt .
Een goede foto laat een perfecte weerspiegeling zien van datgene wat belangrijk is. Bijvoorbeeld de complexiteit en zorgvuldigheid van een design.
Tekst wordt meestal snel en slecht gelezen. Een goede foto pakt en houdt de aandacht. Een fotoreportage en/of bedrijfsfotografie gebruiken op de juiste manier maakt communicatie dus ook efficiënter.

Een fotoreportage Rotterdam van uw bedrijf?

Het overtuigt uw (potentiële) klanten van uw professionaliteit, de kwaliteit van uw producten of de deskundigheid van uw personeel!
Vaak is een foto ook een weerspiegeling van de cultuur van uw bedrijf! Een fotoreportage laat immers ook een stukje van uw identiteit zien.
Wilt u sympathieke foto’s van u en uw werknemers / collega’s zodat uw klanten kunnen zien met wie zij telefonisch te maken hebben? Of portretfoto’s voor een ‘Smoelenboek’?
Of krachtige foto’s van uw CEO?

Fotoreportage in Rotterdam

Fotoreportage in Rotterdam

Of dat uw bedrijfspand en een aantal ruimten dat gefotografeerd dient te worden?
Of een fotoreportage van het totale bedrijfsproces?
Spreekt dit uw doelgroep aan? Dan is het gevoel al vaak goed! Een goede basis om verder te komen in uw zakelijke relaties!

De gehele fotoreportage maak ik als fotograaf  graag in overleg met u. U geeft aan welke elementen voor u belangrijk zijn.

Mijn creativiteit is een waardevolle aanvulling. Deze manier van werken levert vaak de mooiste foto’s op. Indien nodig hebben we een voorbespreking.
Een goede voorbereiding is van groot belang. De juiste foto’s kunnen dan in zo’n kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk overlast gemaakt kunnen worden.
bedrijfsfotografie Rotterdam

fotografie voor webpagina
De gemaakte beelden van de fotoreportage zijn voor u als opdrachtgever geheel rechtenvrij.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.