Interieurfotograaf Rotterdam

Home » Interieurfotograaf Rotterdam

Interieurfotograaf Rotterdam met passie

Tot de fotografische specialismen van Huib Nederhof behoort het vastleggen van de interieurs van kantoren. Maar ook van hotels, restaurants, directiekamers, fabrieken of bedrijfspanden.
Als interieurfotograaf Rotterdam brengt hij daarbij niet alleen zijn jarenlange ervaring in, maar ook een flinke dosis passie en creativiteit.
Huib heeft interieurfoto’s gemaakt voor architecten en makelaars van hotels, restaurants, woningen, kantoren en winkels.
Voor interieurfotografie Rotterdam moeten er continu keuzes gemaakt worden.Welke sfeer beoogd de opdrachtgever of interieurarchitect?
Welk meubelstuk moet, mag en kan verschoven worden.
Wat is het beste tijdstip voor de interieurfotografie?interieurfotograaf Rotterdam
Moeten er extra bloemen en planten geplaatst worden? Kunnen die van een andere plek worden gehaald om kosten te besparen?
Zijn extra lichtboxen gewenst om te gebruiken of moet er gefotografeerd worden met het natuurlijke licht wat van buiten komt en wat zich mengt met de elektrische verlichting?
Gemengd licht is wel altijd heel lastig door de verschillende kleurtemperaturen en kan heel storende kleurzwemen opleveren
Is het verstandig om met modellen te werken? Allemaal vragen die snel opgelost moeten worden in samenwerking met de opdrachtgever.
Fotograferen met kunstlicht en softboxen brengt op de dag zelf veel werk met zich mee maar kan zich in de postproductie terug verdienen.

Die passie spreekt uit zijn bijzondere foto’s, waarin elk interieur letterlijk en figuurlijk op optimale wijze wordt belicht. Met een scherp oog voor detail en architectuur haalt hij als interieurfotograaf Rotterdam steeds het beste naar boven uit de objecten die hij fotografeert.

Een interieurfotograaf die met zijn tijd meegaat

Behalve het maken van interieurfoto’s met behulp van traditionele technieken, legt Huib zich ook toe op het maken van zogenoemde full screen VR-roundshots. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een camera die opnamen maakt terwijl hij rond zijn eigen as draait.

Dit maakt het mogelijk om interieur, in de vorm van interieurfotografie Rotterdam, op virtuele en interactieve wijze weer te geven op het internet. De toeschouwer kan daarbij als het ware om zich heen kijken en een totaalindruk krijgen van de inrichting. Deze techniek geeft letterlijk een nieuwe dimensie aan het beroep van interieurfotograaf Rotterdam.
interieurfotografie Rotterdam