Fotograaf Huib Nederhof

Panoramafotograaf Rotterdam

Panoramafotograaf Rotterdam

Panoramafotograaf Huib Nederhof in Rotterdam heeft al heel wat panorama’s gemaakt. De panorama’s die hij maakt zijn altijd in een hele hoge resolutie gemaakt.
Rotterdam is een stad die zich goed leent voor panoramafotografie door zijn hoogbouw en havens.

Veel van de door Huib gemaakte panorama’s zijn te zien en te koop bij Galerie Urban Photos Pannekoekstraat 54a in Rotterdam en kan in beperkte oplage in diverse afmetingen worden aangekocht.
Er zijn niet veel locaties geschikt voor het maken voor panorama fotografie.
Een panorama moet van links naar rechts boeiend blijven. Ik spreek van een panorama foto als de

panorama fotograaf Rotterdam

Panorama fotograaf Rotterdam

verhoudingen van de hoogte en breedte minstens 1 staat tot 3 is.
Het simpelst is om een ultra groothoek op de camera te gebruiken en dan de boven- en onderkant weg te snijden. Dan heb je een panorama maar geen panorama die geschikt is om groot af te drukken. De resolutie is dan eigenlijk te laag.

Gespecialiseerde Panoramafotograaf Rotterdam

Meestal maak ik die door meerdere foto’s aan elkaar te koppelen zodat er een veel hogere resolutie wordt verkregen. Sommige panorama’s die ik gemaakt heb, bevatten meer dan 200 individuele foto’s. Het vereist veel en secuur werk in de nabewerking.
Een auto die bijvoorbeeld op een eerdere opname links in het beeld is gemaakt mag niet terug komen op een foto elders op de panorama.
Veel tijd kost het controleren of er geen kleur en bewegingsverschuivingen van bijvoorbeeld takken en wolken in beeld komen.

panoramafotograaf

Panoramafotograaf

En een zware computer die kan werken met hele grote bestanden is een must.

 

Naast zijn specialisme in panoramafotografie voor Rotterdam en de rest van Nederland is Huib ook beschikbaar voor bedrijfsfotografie. Dus ook voor bijvoorbeeld architectuurfotografie, interieurfotografie, bedrijfsreportages, portretfoto’s of industriefotografie kunt u bij hem terecht.

Een ander specialisme van hem, dat verwant is aan panorama fotografie, zijn de zogenoemde VR roundshots. Met deze vorm van fullscreen 360 x 180 graden fotografie kan een omgeving op een dynamische en interactieve manier worden weergegeven op het internet.

Neem contact op met Huib Nederhof in Rotterdam voor meer informatie over de mogelijkheden.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.