Fotograaf Huib Nederhof

Professionele Fotograaf Rotterdam

Professionele Fotograaf Rotterdam

EYE-FOCUS met oog voor bedrijfsfotografie in Rotterdam!

Heeft uw bedrijf een professionele fotograaf nodig in Rotterdam? EYE-FOCUS Fotografie heeft de fotograaf die u zoekt. Samen met u worden de foto’s helemaal naar wens gemaakt. Mijn doel is dat u helemaal tevreden bent met het werk dat ik lever.

Een professional voor uw bedrijf

Voordat ik officieel begon met mijn bedrijf oefende ik mijn passie voor fotograaf uit als hobby. Uiteindelijk ben ik voor mijzelf als professionele fotograaf begonnen in Rotterdam. Ik heb mij gericht op het fotograferen van het bedrijfsleven. Bovendien ben ik ook gekwalificeerd voor industriële-, panorama- of landschapsfotografie. Denk hierbij aan foto’s van de werkvloer, terwijl mensen aan het werk zijn. Mijn technische kennis speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van mijn foto’s. Waarom? Zo komen de emoties en expressies perfect tot zijn recht. U kiest voor een professionele fotograaf in Rotterdam om tot een prachtig eindresultaat te komen. Vooraf hoor ik graag wat de wensen zijn. Hiervoor maak ik dan een passende offerte. Een combinatie van verschillende soorten fotografie is mogelijk op dezelfde dag. Zoals het maken van portretfoto’s en foto’s van het pand of op de werkvloer. Door constant te innoveren en nieuwe technieken te bedenken, haal ik het beste uit mijzelf.

Foto’s snel in huis

Moeten er meerdere foto’s in verschillende locaties worden gemaakt, dan maak ik altijd een draaiboek. Op deze manier is alles duidelijk voor iedereen die bij de fotoshoot aanwezig is. Zo verloopt het allemaal snel en soepel zonder problemen. Ook lever ik altijd de foto’s snel aan. Vaak is dit al na één of twee dagen. Ik kies er bewust voor om meteen met de foto’s aan de slag te gaan, want dan is alles vers en kan ik goed inschatten hoe de situatie op de dag zelf was.

Huib Nederhof is een professionele fotograaf in Rotterdam.

Als ervaren professioneel fotograaf ben ik gespecialiseerd in het fotograferen voor bedrijven en organisaties. Daarbij ben ik over een breed terrein gespecialiseerd. Bij portretfotografie  is mijn doel om het mooiste van ieder mens naar voren te halen en te fotograferen.
Bij het fotograferen van een productieproces van een bedrijf komen hele andere aspecten naar voren. Sprekende foto’s die in zoveel mogelijk laten zien in één beeld.

Een goede foto is meer dan een klik op de knop

Een professionele fotograaf heeft de gave om iedereen mooi op de foto te zetten. Ook wanneer je onzeker bent of vindt dat je niet goed op foto’s staat zal het resultaat je verrassen. Een goede foto is meer dan alleen een klik op de knop.
Het is een samensmelting van allerlei factoren zoals belichting, perspectief en een ontspannen sfeer. Ik vind het dan ook belangrijk dat er een klik is. Daarom is het soms verstandig om eerst een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.
Ook voor jou moet het een leuke ervaring zijn en het is daarom belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Als jij je comfortabel voelt, dan straal je dat ook uit.

Naar een hoger niveau

Door kennis, veel ervaring en professionele – up to date – apparatuur til ik het onderwerp van mijn foto naar een hoger niveau. Door nabewerking optimaliseer ik de foto’s. Ik lever de foto’s binnen 2 dagen aan. U kunt op een breed terrein voor opdrachten bij mij terecht. Ik kan heel goed industriële processen vast leggen maar ook de CEO’s van een bedrijf. Of het nu gaat om een interieurfotografie, portretfotografie, panoramafotografie, bedrijfsfotografie of industriële fotografie. Op de website vind je mijn portfolio.

Wil jij je laten fotograferen door een professionele fotograaf? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken.

professionele fotograaf

professionele fotograaf in Rotterdam

Een professionele fotograaf weet iedere keer weer exact de foto zo te krijgen als hij of zij deze voor ogen heeft. En kan dit iedere keer zonder al teveel moeite reproduceren. Een pro-fotograaf weet hoe licht werkt en kan dit vastleggen.
Ook weet deze fotograaf hoe een setting kan worden opgezet. Details kunnen worden gemanipuleerd en weet hoe bijvoorbeeld een model moet worden aangestuurd. Ook wordt een professionele fotograaf niet snel zenuwachtig van een complexe situatie en weet deze naar de hand te zetten en kan werken onder druk. Ook niet door een CEO van een groot bedrijf die in tijdnood zit.  Je hebt als professionele fotograaf ook een kenniskoffer waar je iedere keer weer iets uit kunt halen wat werkt en die koffer blijf je vullen met kennis en ervaring. Het blijft een beetje vaag dus laat ik een mooi voorbeeld geven en daarbij gelijk een kijkje in de keuken.

De uitdaging ligt dus in heel veel losse dingen. Van techniek dat je zonder veel moeite moet kunnen beheersen. Consequent kunnen blijven in de stijl en licht. Maar je hebt ook met communicatie te maken. Als je met mensen werkt is dat natuurlijk een extra factor. Maar ook als je stillevens maakt dan blijft het scherp en alert blijven. Een vingerafdruk op die glimmende pan tijdens een culinaire shoot en je baalt. Een oneffenheid in een productfoto en je baalt. En zelf net even onscherp tijdens dat ene doelpunt maakt als of je succes hebt of niet. Professioneel fotograferen is dus eigenlijk alles onder controle hebben. Ook als het weer niet meezit of de locatie dan ben je in staat er mee om te gaan en het naar je hand te zetten.

Foto’s worden zodra ik in de gelegenheid ben, gebacked-up en laat ik vaak even rusten. Maar niet te lang. Het is ook op dat vlak snel leveren en goed bewerken. Snel de kaf van het koren scheiden en de goede foto’s naar de klant sturen. En ook daar weer overleg en selecties maken.
Bewerken en opleveren. Maar als je het goed doet dan is het altijd weer een bevrediging als ik het werk in gebruik zie. In een folder, flyer, poster of blad.
Het is gewoon gaaf om door de stad Rotterdam te rijden en je foto levensgroot op ergens heel groot aan de muur ziet. Of verwerkt te zien in een reclamecampagne. Of gewoon in een blad terug te zien.
Soms is het maanden later en ben je blij dat je op het moment van fotografie extra scherp was.

Maak een afspraak met dé professionele fotograaf in Rotterdam

In mijn beroep ben ik werkzaam met verschillende bedrijven. Van grachtenpanden tot een kantoor op het industrieterrein. Voor elk bedrijf ga ik graag aan de slag en verdiep ik mij in het bedrijf, de werkzaamheden en wat het product of dienst is. Afhankelijk van het soort foto kan ik verschillend apparatuur inzetten om de perfecte foto te maken. 

Wilt u graag een afspraak maken met dé professionele fotograaf in Rotterdam? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 10701837. U mag een e-mail sturen naar info@huibnederhof.nl onder vermelding van ‘Professionele fotograaf Rotterdam’. Ik hoor graag wat uw wensen zijn.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.