Fotograaf Huib Nederhof

Professionele Fotograaf Rotterdam

Professionele Fotograaf Rotterdam

EYE-FOCUS met oog voor bedrijfsfotografie in Rotterdam!

Heeft uw bedrijf een professionele fotograaf nodig in Rotterdam? EYE-FOCUS Fotografie heeft de fotograaf die u zoekt. Samen met u worden de foto’s helemaal naar wens gemaakt. Mijn doel is dat u helemaal tevreden bent met het werk dat ik lever.

Een professional voor uw bedrijf

Voordat ik officieel begon met mijn bedrijf oefende ik mijn passie voor fotograaf uit als hobby. Uiteindelijk ben ik voor mijzelf als professionele fotograaf begonnen in Rotterdam. Ik heb mij gericht op het fotograferen van het bedrijfsleven. Bovendien ben ik ook gekwalificeerd voor industriële, panorama of landschapsfotografie. Denk hierbij aan foto’s van de werkvloer, terwijl mensen aan het werk zijn. Mijn technische kennis speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van mijn foto’s. Waarom? Zo komen de emoties en expressies perfect tot zijn recht. U kiest voor een professionele fotograaf in Rotterdam om tot een prachtig eindresultaat te komen. Vooraf hoor ik graag wat de wensen zijn. Hiervoor maak ik dan een passende offerte. Een combinatie van verschillende soorten fotografie is mogelijk op dezelfde dag. Zoals het maken van portretfoto’s en foto’s van het pand of op de werkvloer. Door constant te innoveren en nieuwe technieken te bedenken, haal ik het beste uit mijzelf.

Foto’s snel in huis

Moeten er meerdere foto’s in verschillende locaties worden gemaakt, dan maak ik altijd een draaiboek. Op deze manier is alles duidelijk voor iedereen die bij de fotoshoot aanwezig is. Zo verloopt het allemaal snel en soepel zonder problemen. Ook lever ik altijd de foto’s snel aan. Vaak is dit al na één of twee dagen. Ik kies er bewust voor om meteen met de foto’s aan de slag te gaan, want dan is alles vers en kan ik goed inschatten hoe de situatie op de dag zelf was.

Maak een afspraak met dé professionele fotograaf in Rotterdam

In mijn beroep ben ik werkzaam met verschillende bedrijven. Van grachtenpanden tot een kantoor op het industrieterrein. Voor elk bedrijf ga ik graag aan de slag en verdiep ik mij in het bedrijf, de werkzaamheden en wat het product of dienst is. Afhankelijk van het soort foto kan ik verschillend apparatuur inzetten om de perfecte foto te maken. 

Wilt u graag een afspraak maken met dé professionele fotograaf in Rotterdam? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 10701837. U mag een e-mail sturen naar info@huibnederhof.nl onder vermelding van ‘Professionele fotograaf Rotterdam’. Ik hoor graag wat uw wensen zijn.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.