Fotograaf Huib Nederhof

Fotografie Rotterdam

Huib Nederhof weet als inwoner van Rotterdam als geen ander, hoe hij op een foto, Rotterdam kan vastleggen. Al vele jaren richt deze veelzijdige en professionele fotograaf zijn camera met name op Nederlands grootste havenstad. En haar directe omgeving. Vooral de schoonheid van verval. Met een daarbij behorend lichtval intrigeert hem. In zijn fotografie Rotterdam is Huib altijd op zoek naar vervallen locaties. Of naar onopvallende plekjes waaraan de meeste mensen zonder omkijken voorbijlopen. Met veel gevoel voor sfeer maakt hij zo menig foto van Rotterdam en haar verborgen schoonheid.

Huib belicht in menig foto Rotterdam op speciale wijze

In zijn fotografie mbt Rotterdam besteedt Huib Nederhof grote aandacht aan details en kwaliteit. Veel fotografie is tot stand gekomen door de foto te maken op het juiste moment. Situatie en licht moeten optimaal zijn.

Rotterdam fotografie

Rotterdam fotografie

Voor sommige foto’s van Rotterdam is hij vele malen op de locatie geweest. Dit om te zien dat het geen zin heeft om de foto te maken.
Dat is vaak met goede fotografie het geval. Het maken van de foto duurt een fractie van een seconde. Maar de voorbereiding kan heel veel tijd kosten. Handig is het dan om er midden in te wonen.

 

Soms laat hij meerdere digitale opnames op de computer onzichtbaar in elkaar over lopen. Zo wordt er één groot high resolution panoramafoto van Rotterdam gecreëerd. De gebouwen en haar mensen worden daarin op bijzondere wijze gevangen.
Er staat een flinke verzameling hier op de website. Het geeft een mooi verloop van de bouwlust van de afgelopen jaren in Rotterdam. Ook de Rotterdamse haven is flink veranderd. De Rijnhaven is zo goed als afgesloten voor de scheepvaart.
De Maashaven bevat tegenwoordig veel minder binnenschepen dan 10 jaar geleden. De containeroverslag is enorm toegenomen. Helaas minder fotogeniek. Ook buiten de stad.
Europoort is voor de fotograaf minder goed bereikbaar doordat bedrijven hun poorten hebben gesloten voor iedereen die er niets te zoeken heeft. Gelukkig heeft hij in de loop der jaren zo’n groot netwerk opgebouwd dat Huib toegang heeft op vele mooie plekken in de haven van Rotterdam.

Huib Nederhof fotografie: Rotterdam en meer

Huib is vooral werkzaam als een professionele fotograaf maar maakt ook veel autonoom werk. Vaak staat in deze fotografie de stad Rotterdam centraal. Deze foto’s konden in beperkte oplages en op groot formaat worden aangekocht bij Galerie Urban Photos. Helaas bestaat deze galerie niet meer. Maar mocht u interesse hebben in een werk neem t u dan contact met hem op. Daarnaast neemt hij echter ook uiteenlopende opdrachten aan.

Niet alleen als u een bijzondere panorama foto van Rotterdam wilt, kunt u dus bij hem terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een portret- of interieurfotograaf? Wilt u een professionele bedrijfsreportage laten maken? Of gaat uw interesse uit naar architectuur- of industriefotografie? Het is allemaal mogelijk.

fotografie Rotterdam

Fotografie Rotterdam

EYE-FOCUS met oog voor fotografie in Rotterdam!

Bent u op zoek naar iemand die voor u de fotografie uit handen neemt? Heeft uw bedrijf professionele foto’s nodig? Bel mij, Huib Nederhof, eigenaar van EYE-FOCUS Fotografie. Voor fotografie in Rotterdam ben ik dé allround fotograaf die u voor uw bedrijf wilt hebben. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent met het werk dat ik lever.

Van amateur naar professional

Sinds 2004 ben ik gestart met mijn bedrijf EYE-FOCUS Fotografie. Waar ik eerst ben begonnen als hobby fotograaf, is mijn hobby doorgegroeid naar mijn eigen bedrijf. Mijn passie voor fotografie voer ik elke dag uit in Rotterdam. Ik vind het belangrijk om hoge kwaliteit te leveren Dat is wat u en mijn klanten van mij mogen verwachten. Ik ga graag met u in gesprek om u meer informatie te geven en te horen wat uw wensen zijn. Daarna ontvangt u van mij een offerte en op welke wijze we de foto’s gaan maken. Mijn technische kennis is zeer goed. Eén van mijn specialiteiten is het werken met licht. Zo kan ik de emotie uiten welke past bij de opzet. Ik ben een allround fotograaf, met een passie voor industrieel, landschappen en panorama fotografie. Veel van mijn vrij werk is verkocht in galeries.

Fotografie specialist in Rotterdam

Binnen de fotografie heb ik mij gespecialiseerd in het maken van foto’s voor de zakelijke markt. Alle verschillende vormen van fotografie kunnen plaats vinden op één dag. Zoals, portretfoto’s en foto’s op de werkvloer. Wat maakt mij sterk als fotograaf? Ik zorg er altijd voor dat mensen zich op hun gemak voelen. De meeste mensen worden namelijk niet elke dag op de foto gezet. Fotografie opdrachten in Rotterdam betekenen allerlei verschillende projecten, bedrijven en branches waar ik mee aan de slag mag. Bijvoorbeeld door het maken van impressiefoto’s en zakelijke profielfoto’s voor op de website van een advocatenkantoor. Het is prettig om samen te werken met een fotograaf die kwaliteit levert. Waarom? Dit betekent dat de foto’s niet saai worden Het is mijn doel om creatief werk af te leveren. Daardoor heeft u altijd unieke foto’s.

Uw wensen

Ik ga graag met u in gesprek om uw wensen te horen. Daarna geef ik een prijsindicatie. Bent u akkoord met de gemaakte prijsopgave? Dan ga ik een plan maken voor het maken van de foto’s. Dit vind ik zelf heel erg prettig. Iedereen weet wat er van hen wordt verwacht en welke kleding men dient te dragen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of voor het maken van een fotografie afspraak in Rotterdam. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 10701837. Ook mag u mij altijd een e-mail sturen naar info@huibnederhof.nl onder vermelding van ‘fotografie Rotterdam’.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.