Fotograaf Huib Nederhof

Fotograaf in Rotterdam

Welkom bij EYE-FOCUS fotografie, uw fotograaf in Rotterdam en omgeving voor bedrijven en organisaties. Kenmerkend voor mijn werkwijze is een grondige voorbereiding en oog voor detail. Zo krijgt u de foto(‘s) die u zoekt.
Als fotograaf draag ik Rotterdam een bijzonder warm hart toe. Dat is te zien aan mijn werk. De havenstad en haar directe omgeving speelt in veel van mijn foto’s een hoofdrol.
Veel werk is tot stand gekomen tijdens bedrijfsfotografie.
Tot zijn oeuvre behoren onder meer high resolution panoramafoto’s en roundshots van Rotterdam en zijn havens. Ook richt hij vaak zijn camera op de architectuur van de stad.
In zijn werk legt hij als fotograaf, Rotterdam op vele verrassende manieren vast.
Veel autonoom werk welke hier op de website te zien is, is te zien en te koop op groot formaat bij Galerie Urban Photos. De foto’s zijn hier het hele jaar te zien en u kunt hier deskundig advies verwachten.

Fotograaf in Rotterdam vanuit een bijzondere invalshoek.

Als een fotograaf in Rotterdam richt hij zich vaak speciaal op de schoonheid van verval. Aan hun lot overgelaten locaties, plekjes in de stad waar vrijwel niemand naar omkijkt. Huib probeert hun schoonheid en geheimen in zijn foto’s tastbaar te maken.
Voor veel fotografen is Rotterdam heel erg fotogeniek. Hoe vaak zal bijvoorbeeld de Erasmusbrug al gefotografeerd zijn? Of de Markthal?

fotograaf in Rotterdam en omgeving

fotograaf in Rotterdam en omgeving

Hij toont zo als fotograaf, Rotterdam graag van een andere, weinig belichte kant. En dat doet hij met grote professionaliteit en veel gevoel voor stijl en compositie.
In 2005 werd zijn rustieke architectuurfoto van een Rotterdamse graansilo in 2005 bekroond. Met een derde prijs in de toonaangevende Fujifilm Dutch Press Photo Award competitie.

Kwaliteit staat altijd voorop. En gevoel voor compositie, sfeer en het ‘schilderen met licht’ heeft Huib van nature.

Fotograaf in Rotterdam voor u bedrijf 

Fotograaf in Rotterdam

Fotograaf in Rotterdam

Veel aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografische technieken. Hierbij is het streven in zijn werk altijd om de hoogste kwaliteit te leveren.
Niet alleen als fotograaf die Rotterdam in zijn onafhankelijke oeuvre vastlegt. Maar ook als het om bedrijfsopdracht gaat.

Huib levert gepassioneerd vakwerk op diverse gebieden. Van fotografie in Rotterdam tot architectuurfotografie, interieurfotografie, portretfotografie en industriefotografie.
Hij voelt zich thuis in een strak ingericht advocatenkantoor. Maar ook op een schoorsteen van meer dan 200 meter hoog in de binnenlanden van Laos.
Hierbij wordt meegedacht met de  opdrachtgever. Wat zijn zijn wensen. Waar kan ik mijn creativiteit in brengen?
U krijgt als opdrachtgever mooie en effectieve beelden met een goede, snelle en flexibele service.

 

 

Fotografie is en blijft een krachtig medium om iets te uit te drukken.

Dit kan soms met één foto of met een serie foto’s.

Productfotografie op locatie is ook een specialisme. Meestal zijn de licht omstandigheden op locaties als bijvoorbeeld werkplaatsen zeer slecht.
Voor mij is het dan de uitdaging om als resultaat te krijgen alsof de foto in een professionele studio is gemaakt.

Ook voor het maken van zakelijke portretfotografie kunt u mij benaderen. Het is een kleine moeite om indien nodig, op elke locatie van uw kantoor een professionele studio op te bouwen.
Een snelle foto op de werkplek, locatie in het gebouw of een afgesloten project zijn natuurlijk ook mogelijk.

Rotterdam fotograaf

Rotterdam fotograaf

Gevestigd ben ik als inwoner en fotograaf in Rotterdam. Maar ik werk regelmatig voor bedrijven op locaties in alle uithoeken van de wereld.

Als bedrijfsfotograaf ben ik inzetbaar voor diverse soorten bedrijfsfotografie.
Specialisatie heb ik  in Interieur, vastgoed, architectuur en industrie fotografie.
Fotograaf Rotterdam

Fotograaf Rotterdam

Mijn stijl van fotografie kenmerkt zich door het spelen of schilderen met licht. Dat is ook waar fotografie om draait. Alles hangt af van het onderwerp en waar de klant de foto’s voor nodig heeft.
Daar is veel vakkennis voor nodig maar ook gevoel voor compositie, sfeer en timing.
Soms moet de foto fris, helder, dynamisch en strak zijn. Maar soms mag de foto juist heel dramatisch zijn.
Elke foto die ik aflever aan mijn opdrachtgever moet op zijn minst technisch perfect zijn. Iedere foto wordt daar waar nodig, gecorrigeerd op kleur zweem, contrast ed.
Voor architectuur geldt dat de gefotografeerde gebouwen zo natuurgetrouw worden weergegeven. Vertekening moet zo veel mogelijk vermeden worden.
Bij maken van interieurfoto’s heb je vaak te maken van een combinatie van natuurlijk en kunstmatig licht. Kunst is om dan de sfeer uit te stralen op de foto’s welke de architect voor ogen heeft.

Soms is het nodig om een foto vanuit een hoog standpunt te maken. Daar heb ik een 15 meter hoogte statief voor, waarmee ik op elke locatie terecht kan.
Is dit nog niet hoog genoeg dan kan ik gebruik maken van een drone om opnames te maken.

De fotograaf in Rotterdam centrum.

Neem een kijkje in mijn portfolio als fotograaf. Veel is gemaakt in Rotterdam en omstreken. Hiermee krijgt u een goed inzicht in de verschillende disciplines binnen mijn expertise als fotograaf. Zoals verscheidene zakelijke portretten die professionaliteit uitstralen.
Of een bedrijfsreportages die een goede indruk geven van de cultuur binnen uw organisatie. In mijn portfolio vindt u foto’s die gemaakt zijn in  zware industriële omgevingen maar ook in gerenommeerde kantoren van accountants en advocaten.
Door mijn jarenlange ervaring in zowel fotografie als in het bedrijfsleven, weet ik hoe ik dat bereik. Ik heb snel een beeld wat de doelstellingen zijn van een bedrijf en wat ze willen uitdragen.
De kunst is om dit creatief te vertalen naar een foto welke bijvoorbeeld geplaatst kan worden op sociale media of brochures.
Maar ik ben ook al veel ingeschakeld dat er een grote wand in het kantoor moet worden voorzien van een panorama. Er zijn firma’s die door middel van fotobehang een enorme wand netjes kunnen beplakken.
Het aangeleverde beeld dient natuurlijk dan wel van hoge kwaliteit te zijn.

Alle foto’s welke in opdracht zijn gemaakt, zijn rechtenvrij voor de opdrachtgever. U kunt op de pagina met veelgestelde vragen meer informatie over vinden.

Werkgebied als fotograaf

Mijn werkgebied spreidt zich uit over heel Nederland en de rest van de wereld.
Maar mijn het meeste werk en opdrachtgevers heb ik in de regio Rotterdam, zoals Europoort, Rotterdam, Barendrecht, Vlaardingen, Botlek, Schiedam, Capelle e/d IJssel, Delft, Den Haag, Rijswijk, Moerdijk, Dordrecht, Oosterhout en Breda.
Regelmatig maak ik ook foto’s die galerie waardig zijn en mensen en bedrijven graag aankopen om groot aan de muur te hangen. Meestal is dit een foto opgeplakt tussen dibond en plexiglas. Maar soms ook achter museumglas.
Zoals op dit kantoor met donkere wanden die 16 grote foto’s van mij hebben aangekocht.  

 

EYE-FOCUS met oog voor bedrijfsfotografie in Rotterdam!

Zoekt u een fotograaf in Rotterdam die vastlegt wat er op uw werkvloer gebeurt? Wilt u graag met krachtige, sfeervolle en pakkende foto’s uw bedrijf laten zien? Ik ben dé fotograaf in Rotterdam die uw bedrijf de uitstraling geeft welke u wenst. Ik neem de tijd om mij te verdiepen in uw bedrijf, werknemers en diensten of producten.

Uitstekend resultaat

Sinds 2004 is mijn bedrijf EYE-FOCUS Fotografie actief in Rotterdam. Het is mijn doel dat de foto de impact en emotie uit welke bij de setting hoort. Dat is het resultaat wat u van een foto mag verwachten. Ik luister aandachtig naar uw wensen en vertaal deze naar de foto’s. Dit doe ik door het inzetten van mijn sterke punten. Eén van mijn sterke punten is techniek. Ik ben een allround fotograaf in Rotterdam, met een technische achtergrond. Zo speel ik veel met licht en weet ik exact hoe de beelden moeten zijn. Daarnaast is het belangrijk dat mensen die niet elke dag voor de camera zitten, op hun gemak worden gesteld. Voor een fotograaf zijn flexibiliteit, creativiteit en meedenken van zelfsprekend. Zo zorg ik ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Gespecialiseerd als bedrijfsfotograaf in Rotterdam

Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd als fotograaf voor het bedrijfsleven in Rotterdam. Maar ook panorama’s, industriële en architectuur foto’s zijn vaardigheden die ik uitstekend beheers. Dit gaat u terug zien in de foto’s. Ook stuur ik de foto’s meestal binnen twee dagen naar u toe. Zodra ik terug kom op kantoor ga ik meteen met uw foto’s aan de slag. Waarom? Dan is alles nog vers en kan ik goed inschatten hoe de sfeer was. Het is mogelijk om verschillende zaken zoals, portretfotografie en interieurfotografie op één dag uit te voeren.

Werkwijze

Voordat ik iets op papier ga zetten, ga ik graag met u in gesprek. We kunnen dan al uw wensen bespreken. Door deze werkwijze krijg ik een goed idee wat u wilt en wat u van mij verwacht. Zodra alle punten inzichtelijk zijn, ga ik alles op papier zetten. Ook maak ik een dagplanning en als het nodig is een draaiboek. Zodat u geen tijd verliest op het moment met het opruimen van ruimtes, medewerkers die niet aanwezig zijn etc. Bovendien is iedereen op de hoogte, wie wanneer klaar moet zijn en in welke kledingdracht er wordt verwacht.

Informatie & Contact

Mijn werkwijze is gericht om het u zo makkelijk mogelijk te maken en u te voorzien van alle inhoud vooraf. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een fotograaf in te huren te Rotterdam? Neem gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 10701837. Ook mag u mij altijd een e-mail sturen naar info@huibnederhof.nl onder vermelding van ‘fotograaf Rotterdam’.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.