Huib Nederhof

Fotograaf in Rotterdam

Fotograaf in Rotterdam

Huib Nederhof draagt als fotograaf Rotterdam een bijzonder warm hart toe. Dat is te zien aan zijn werk. De havenstad en haar directe omgeving speelt in vele foto’s een hoofdrol.
Veel werk is tot stand gekomen tijdens bedrijfsfotografie.
Tot zijn oeuvre behoren onder meer high resolution panoramafoto’s en roundshots van Rotterdam en zijn havens. Ook richt hij vaak zijn camera op de architectuur van de stad.
In zijn werk legt hij als fotograaf Rotterdam op vele verrassende manieren vast.
Veel autonoom werk welke hier op de website te zien is, is te zien en te koop op groot formaat bij Galerie Urban Photos. De foto’s zijn hier het hele jaar te zien en u kunt hier deskundig advies verwachten.

Fotografie in Rotterdam vanuit een bijzondere invalshoek.

Als een fotograaf in Rotterdam richt hij zich vaak speciaal op de schoonheid van verval. Aan hun lot overgelaten locaties, plekjes in de stad waar vrijwel niemand naar omkijkt. Huib probeert hun schoonheid en geheimen in zijn foto’s tastbaar te maken.

fotograaf in Rotterdam en omgeving

fotograaf in Rotterdam en omgeving

Hij toont zo als fotograaf Rotterdam graag van een andere, weinig belichte kant. En dat doet hij met grote professionaliteit en veel gevoel voor stijl en compositie.
In 2005 werd zijn rustieke architectuurfoto van een Rotterdamse graansilo in 2005 bekroond. Met een derde prijs in de toonaangevende Fujifilm Dutch Press Photo Award competitie.

Kwaliteit staat altijd voorop. En gevoel voor compositie, sfeer en het ‘schilderen met licht’ heeft Huib van nature.

Fotograaf voor u bedrijf 

Fotograaf in Rotterdam

Fotograaf in Rotterdam

Veel aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografische technieken. Hierbij is het streven in zijn werk altijd om de hoogste kwaliteit te leveren.
Niet alleen als fotograaf die Rotterdam in zijn onafhankelijke oeuvre vastlegt. Maar ook als het om bedrijfsopdrachtwerk gaat.

Huib levert gepassioneerd vakwerk op diverse gebieden. Van fotografie Rotterdam tot architectuurfotografie, interieurfotografie, portretfotografie en industriefotografie.
Hij voelt zich thuis in een strak ingericht advocatenkantoor. Maar ook op een schoorsteen van meer dan 200 meter hoog in de binnenlanden van Laos.
Hierbij wordt meegedacht met de  opdrachtgever. Wat zijn zijn wensen. Waar kan ik mijn creativiteit in brengen?
U krijgt als opdrachtgever mooie en effectieve beelden met een goede, snelle en flexibele service.

 

 

Fotografie is en blijft een krachtig medium om iets te uit te drukken.

Dit kan soms met één foto of met een serie foto’s.

Productfotografie op locatie is ook een specialisme. Meestal zijn de licht omstandigheden op locaties als bijvoorbeeld werkplaatsen zeer slecht.
Voor mij is het dan de uitdaging om als resultaat te krijgen alsof de foto in een professionele studio is gemaakt.

Ook voor het maken van zakelijke portretfotografie kunt u mij benaderen. Het is een kleine moeite om indien nodig, op elke locatie van uw kantoor een professionele studio op te bouwen.
Een snelle foto op de werkplek, locatie in het gebouw of een afgesloten project zijn natuurlijk ook mogelijk.

Rotterdam fotograaf

Rotterdam fotograaf

Gevestigd ben ik als inwoner en fotograaf in Rotterdam. Maar ik werk regelmatig voor bedrijven op locaties in alle uithoeken van de wereld.

Als bedrijfsfotograaf ben ik inzetbaar voor diverse soorten bedrijfsfotografie.
Specialisatie heb ik  in Interieur, vastgoed, architectuur en industrie fotografie.

Fotograaf Rotterdam

Fotograaf Rotterdam

Mijn stijl van fotografie kenmerkt zich door het spelen of schilderen met licht. Dat is ook waar fotografie om draait. Alles hangt af van het onderwerp en waar de klant de foto’s voor nodig heeft.
Daar is veel vakkennis voor nodig maar ook gevoel voor compositie, sfeer en timing.
Soms moet de foto fris, helder, dynamisch en strak zijn. Maar soms mag de foto juist heel dramatisch zijn.
Elke foto die ik aflever aan mijn opdrachtgever moet op zijn minst technisch perfect zijn. Iedere foto wordt daar waar nodig, gecorrigeerd op kleur zweem, contrast ed.
Voor architectuur geldt dat de gefotografeerde gebouwen zo natuurgetrouw worden weergegeven. Vertekening moet zo veel mogelijk vermeden worden.
Bij maken van interieurfoto’s heb je vaak te maken van een combinatie van natuurlijk en kunstmatig licht. Kunst is om dan de sfeer uit te stralen op de foto’s welke de architect voor ogen heeft.

Soms is het nodig om een foto vanuit een hoog standpunt te maken. Daar heb ik een 15 meter hoogte statief voor, waarmee ik op elke locatie terecht kan.
Is dit nog niet hoog genoeg dan kan ik gebruik maken van een drone om opnames te maken.

Alle foto’s welke in opdracht zijn gemaakt, zijn rechtenvrij voor de opdrachtgever.

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.