Fotograaf Huib Nederhof

Bedrijfsfotograaf Rotterdam

bedrijfsfotograaf Rotterdam

EYE-FOCUS met oog voor bedrijfsfotografie in Rotterdam!

Bent u op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf in de omgeving van Rotterdam? Bel mij, Huib Nederhof, de fotograaf voor uw bedrijfsfoto’s. Mijn bedrijf heet EYE-FOCUS Fotografie en ik zorg ervoor dat uw bedrijfsfoto’s perfect zijn voor het oog. En natuurlijk helemaal naar wens zijn. Het is mijn doel om tevredenheid te behalen bij de opdrachtgever. Waarom? Want dan ben ik ook tevreden.

Van m’n hobby een beroep maken

In 2004 ben ik gestart met mijn bedrijf EYE-FOCUS Fotografie. Ik ben een allround fotograaf, welke gespecialiseerd is in bedrijfsfotografie. Daarnaast maak ik ook industriële-, landschaps- en panoramafoto’s. De projecten voor bedrijven lopen enorm uiteen. Zo maak ik zakelijke portretten, impressiefoto’s van het pand en de werkzaamheden voor de website van een advocatenkantoor. Maar ik werk ook bij industriële bedrijven op de werkvloer. Waarom ik dé bedrijfsfotograaf ben in Rotterdam? Ik leef mij volledig in, in uw wensen en het bedrijf. Bovendien denk ik met u mee en ga ik creatief om met de wijze waarop ik de foto’s maak. Als er meerdere soorten fotografie gedaan moeten worden zoals, interieurfotografie of architectuurfotografie, combineer ik dit als een bedrijfsfotograaf graag op één dag.

Expressies en licht

Met licht kunt u een foto de uitstraling geven die u zoekt. Door te spelen met het licht zorg ik dat de foto’s en de wensen er goed uitkomen. Technisch ben ik zeer goed onderlegd. Bovendien kijk ik altijd met een commerciële blik naar de wensen van klanten. Zo stel ik veel vragen om tot een goed plan van aanpak te komen. Eén van mijn vragen is altijd, waarvoor gaat u de foto’s gebruiken? Ik blijf mijzelf altijd ontwikkelen en bedenk nieuwe technieken om de foto’s nog beter te maken. Zo haal ik het beste uit mijzelf en ben ik de bedrijfsfotograaf in Rotterdam waar u graag mee samenwerkt.

In gesprek

Samen met u ga ik het gesprek aan. Dit doe ik om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen, het verhaal achter het bedrijf en het doel van de foto’s. Tijdens het gesprek kan ik een prijsindicatie geven of ik stuur een offerte toe. Bent u akkoord met de gemaakte prijsopgave, dan ga ik een plan maken. Dit dient voor u als leidraad en wat u van mij mag verwachten. Ook staat er informatie in wat ik van u verwacht.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wilt u een afspraak maken voor uw bedrijf? Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 10701837. Ook mag u mij mailen op info@huibnederhof.nl onder vermelding van ‘bedrijfsfotograaf Rotterdam’. Ik sta u graag te woord.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.