Fotograaf Huib Nederhof

Bedrijfsfotograaf Rotterdam

bedrijfsfotograaf Rotterdam

Veelzijdige bedrijfsfotograaf Rotterdam

Of het nu gaat om zakelijke portretten of bedrijfsreportages, als ervaren bedrijfsfotograaf in Rotterdam verzorg ik deze graag voor u.
Ik ben een Rotterdamse professional in hart en nieren die zijn sporen met bedrijfsfotografie inmiddels ruimschoots verdiend heeft.
Voorkom het gebruik van saaie standaard stockfoto’s die er altijd te “clean” uitzien en alsof ze elders gemaakt zijn.
Na lang zoeken heeft u nog steeds niet de foto’s welke de sfeer van uw bedrijf uitstralen en die u over wilt brengen op uw klanten.
Spaar u tijd en moeite en neemt u voor zakelijke fotografie in Rotterdam zo snel mogelijk contact mij op.

Ik neem de tijd om zich in uw bedrijf, uw mensen, uw producten en uw visie te verdiepen. Om vervolgens uw onderneming op een creatieve en verrassende wijze in beeld te brengen. Voor bedrijfsfotografie Rotterdam en omstreken bent u bij mij aan het juiste adres.
Inleving in uw wensen, meedenken, flexibiliteit en creativiteit zijn vanzelfsprekend.

 

bedrijfsfotograaf in Rotterdam

Professionele bedrijfsfotografie in Rotterdam en omgeving

fotograaf voor bedrijven

fotograaf voor bedrijven

Zoekt u een bedrijfsfotograaf die opnames op de werkvloer of het productieproces maakt? Voor uw nieuwe website of voor de nieuwe brochures? Wilt u de directie laten portretteren? Of wilt u uw bedrijfspand in Rotterdam laten vereeuwigen?
Als het op bedrijfsfotografie aankomt, ben ik uw bedrijfsfotograaf Rotterdam.
Ik ben een bedrijfsfotograaf Rotterdam die zich thuis voelt in de zware industrie. Ik heb al veel fotoreportages gemaakt op bouwplaatsen, chemische industrie, steenkoolcentrales, staalindustrie, scheepsbouw etc.
Hierbij worden natuurlijk alle strenge regels die gelden op het terrein in acht genomen.
Maar ook wordt er moeiteloos omgeschakeld naar fotoreportage met betrekking tot een laboratorium.
Of een normaal kantoor met hoog en laag geschoold personeel waar weer hele andere regels gelden.

Op één dag kan er portretfotografie plaats vinden gecombineerd met interieurfotografie en architectuurfotografie van het bedrijfspand.
De portretfotografie kan op de werkplek voor spontane foto’s. Maar het is een kleine moeite om ter plekke een professionele studio op te bouwen. Alle werknemers kunnen dan in een hoog tempo met dezelfde achtergrond en licht gefotografeerd kan worden.
Veel mensen worden niet vaak geportretteerd. Veel mensen zijn onzeker over hun uiterlijk, of vinden dat ze nooit goed op een foto staan. Ik stel de mensen op hun gemak en verzin creatieve dingen om iets moois neer te zetten.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

bedrijfsfotograaf

Bedrijfsfotograaf

 

 

Van hobby naar beroep

In 2004 ben ik gestart met mijn bedrijf EYE-FOCUS Fotografie. Ik ben een allround fotograaf, welke gespecialiseerd is in bedrijfsfotografie. Daarnaast maak ik ook industriële-, landschaps- en panoramafoto’s. De projecten voor bedrijven lopen enorm uiteen. Zo maak ik zakelijke portretten, impressiefoto’s van het pand en de werkzaamheden voor de website van een advocatenkantoor. Maar ik werk ook bij industriële bedrijven op de werkvloer. Waarom ik dé bedrijfsfotograaf ben in Rotterdam? Ik leef mij volledig in, in uw wensen en het bedrijf. Bovendien denk ik met u mee en ga ik creatief om met de wijze waarop ik de foto’s maak. Als er meerdere soorten fotografie gedaan moeten worden zoals, interieurfotografie of architectuurfotografie, combineer ik dit als een bedrijfsfotograaf graag op één dag.

Expressies en licht

Met behulp van licht kan ik de gewenste uitstraling aan uw foto’s geven. Door te spelen met licht zorg ik ervoor dat uw foto’s perfect tot hun recht komen. Technisch ben ik zeer goed onderlegd. Bovendien kijk ik altijd met een commerciële blik naar de wensen van klanten. Zo stel ik veel vragen om tot een goed plan van aanpak te komen. Een van mijn belangrijkste vragen is: waarvoor wilt u de foto’s gebruiken? Ik blijf voortdurend mijn vaardigheden ontwikkelen en bedenk nieuwe technieken om uw foto’s nog beter te maken. Zo haal ik het beste uit mijzelf en ben ik de bedrijfsfotograaf in Rotterdam waar u graag mee samenwerkt.
Ook kunt u bij mij terecht voor grote foto’s aan de wand. Regelmatig verkoop ik mijn werk via galeries of persoonlijk. In dit mooie kantoor hangen bijvoorbeeld 16 verschillende foto’s acher het fraaie museumglas.

Een persoonlijk gesprek

Ik ga graag met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen, het verhaal achter uw bedrijf en het doel van de foto’s. Tijdens dit gesprek kan ik u een prijsindicatie geven of een offerte sturen. Als u akkoord gaat met de prijsopgave, ga ik een plan opstellen. Dit plan dient als leidraad en geeft u een idee van wat u van mij kunt verwachten. Daarnaast bevat het plan informatie over wat ik van u verwacht.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wilt u een afspraak maken voor uw bedrijf? Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 10701837. Ook mag u mij mailen op info@huibnederhof.nl onder vermelding van ‘bedrijfsfotograaf Rotterdam’. Ik sta u graag te woord.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Inhoud is beschermd. Klikken met de rechtermuisknop is daarom uitgeschakeld.